Nu er det muligt at få mærket 5.11 tactical herhjemme i Danmark, hvor det tidligere ikke har været muligt.

Det er et tøjmærke med videre, der skaber mange slags udendørskluns, som man især bliver brugt i hårde omgivelser, som kan være alt fra, at man gerne vil ud at gå i kuperet terræn, løbe lange løb, overnatte i vildmarken med videre.

Dette firma arbejder sammen med et par store, officielle instanser i USA, der leverer tøjet og udstyret til de ansatte her, hvorfor man kan være sikker på, at man får noget af det bedste på markedet, når man handler her.

Navnet kommer efter en skala, hvor man angiver sværhedsgraden, hvor 5.11 er en af dem, man sjældent benytter, hvor det så virkelig kommer til at blive svært!

Men intet bliver helt umuligt at overskue, hvis man iklæder sig ordentligt fra 5.11 tactical.

Her er der nok at tage på

Hvis du besøger det link, som vi har indsat i denne artikel, vil du finde en utroligt stor oversigt over genstande, man kan købe fra dette firma og få lige til døren fra en dansk forhandler, så du ikke skal hente det hjem fra USA.

Så bliver det både billigere at sende, du skal ikke vente lige så længe, og du skal ikke være bange for at få ekstra told på.

Desuden vil der være tøj til langt de fleste formål her, så du virkelig kan føle dig professionel, når du har på det – hvilket også gerne skulle afspejle sig, når du har det på.

Du kan læse en masse specifikationer om tøjet på hver enkelt del, så du kan være sikker på, at du får det helt rigtige, som du leder efter.

Måske bliver du overrasket over, hvad du ender med at købe ekstra, men du kommer næppe til at fortryde det!

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *