Mange mænd specielt kan komme med lange, forkromede forklaringer om, hvorfor de har brug for de bedste boremaskiner, de kan komme i nærheden af, fordi den ene model her lige er bedre end den anden på et andet område.

Ellers plejer manden ikke at sige så meget, eller han forsøger bare med kropssprog eller minimal mimik at signalere, at “sådan er det!”, når han skal eje den nye boremaskine, der er kommet på markedet.

Men er der egentlig virkelig en årsag til, at man bliver nødt til at have den?

Mange producenter vil selvfølgelig gøre deres for at forklare deres kunder, at de skal eje den nye her, fordi den er bedre end den gamle udgave eller et uundværligt supplement til den eksisterende.

Pludselig er de voksne mænd som de små børn, der ser legetøj i butikken, som de bare må eje; forskellen er bare, at de voksne altid får ret og har flere voksne argumenter, samt at de voksne selv kan betale deres “legetøj”.

Måske holde lidt igen med boremaskiner

Konen er måske forment adgang til det tempel, som er mandens garage eller udeskur, hvor der udføres mange opgaver med boremaskiner.
Eller, man laver da nogle hyggeprojekter nogle gange i weekenden, eller man laver nogle nødvendige reparationer, som ens håndværker-venner alligevel siger, er noget værre klamphuggeri.

Og det værste er, at man ikke tør indrømme, at man reelt set ikke skal bruge alle disse boremaskiner faktisk måske blot et fåtal af dem.

Dog havde man de bedste intentioner, da man så dem første gang, om hvad man skulle bruge dem til, men det blev bare i fantasien.

Måske er det derfor værd at lytte til nogle af de nye reklamer, hvor man sælger en all-around-boremaskine, som kan gøre udføre mange opgaver, uden man skal hen at supplere med mange andre boremaskiner.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *