advertorial

Går du og overvejer at smide det slidte, misfarvede og skrammede badekar ud? Så bør du tøve en kende. Dit badekar kan nemlig med stor sandsynlighed sagtens blive rigtig pænt igen med den rette renovering.

Kan jeg selv sætte emaljen i mit badekar i stand?

Der findes forskellige former for lak til badekar emalje som man selv kan male på. Men det kan ikke anbefales at forsøge at reparere emaljen på den måde. Du opnår ikke det smukke og ensartede resultat som med en professionel emaljering af badekar. Og desuden er lakering af badekar ikke en holdbar løsning.

Lakken vil efter kort tid begynde at krakelere og skalle af – og så er du faktisk lige vidt. Derfor bør du altid overlade emaljering af badekar til en professionel badekarsmaler. Det er hverken dyrt eller besværligt.

Med hjælp fra en badekarsmaler kan dit gamle slidt badekar faktisk komme til at stå som nyt . Og resultatet vil kunne holde i mange år.

Hvad koster det at få badekarret renoveret

Prisen på en renovering af badekar kan selvfølgelig svinge afhængig af hvor stort dit badekar er og hvor omfattende skader det har pådraget sig. Generelt vil det dog altid være billigere at lade badekarret sætte i stand end det er at skifte det ud.

Du vil blive overrasket over hvor stor en forskel en professionelt udført reparation af badekarrets emalje kan gøre. Og du vil kunne have glæde af dit nyrenoverede badekar længe derefter.

Få hjælp til renovering af badekar på Frederiksberg

Hvis du er bosiddende på Frederiksberg eller i nærmeste omegn kan du finde din lokale badekarsmaler hos Emaljespecialisten. Emaljespecialisten har stor ekspertise inden for reparation og emaljering af badekar og holder samtidig nogle af landets laveste priser.

Du kan læse meget mere om Emaljespecialisten, og kontakte virksomheden direkte på hjemmesiden Emaljespecialisten.dk.