Hvis dit hus har nogle år på bagen kan det være nødvendigt at få kigget på facaden og få den renoveret. Det kan du enten selv kaste dig ud i eller du kan få en murer til at ordne. Det er det en murer blandt andet er uddannet til. Det kunne f.eks. være https://www.cwnmur.dk/.

Start med at få sandblæst din facade

Hvis du skal have renoveret din facade er det en god ide at starte med at få sandblæst din facade. Dermed fjernes der gammel maling, pus og snavs og det endelige resultat vil fremstå langt flottere. Inden du eller mureren går igang med at renovere efter sandblæsningen, er det vigtigt at der er en periode, hvor muren kan få lov til at tørre. Ellers risikere du at der kommer fugt. 

Det er muligt at vælge at få en miljøvenlig sandblæsning, hvis man vælger en metode, hvor sandet bliver genanvendt og senere varmet op og genbrugt.

Vælg med omhu

Hvis du kan have en murer til at renovere din facade er det en god ide at lave et grundigt forarbejde. Du skal jo trods alt kigge på huset hver gang du kommer hjem i mange år i fremtiden. Brug derfor den nødvendige tid på at finde den rigtige. Få flere murer til at komme og give et tilbud. Det er ikke sikkert at det er den billigste der er den bedste. Der kan være forskel på materiale valg og kvaliteten af arbejdet. Brug derfor også tid på at undersøge, hvad tidligere kunder har haft af erfaring og om det har haft en positiv oplevelse. Det kan du enten få ved at bede om referencer eller du kan undersøge, hvad der er blevet skrevet på Trustpilot. Du skal kigge efter, om der er noget der går igen, hos det de tidligere kunder har skrevet.