advertorial

Drømmer du om et bæredygtigt, miljøvenligt og CO2 neutralt tag, kan det være, at du har ledt længe efter, hvilke muligheder du i så fald har. Men nu behøver du ikke at lede længere. En virkelig smart løsning for dig vil nemlig være, at du får et sedumtag. Det er et tag, der består af græs eller stenurt. Det er altså et smukt grønt tag, der samtidig er godt til at lede vandet væk, og som det ikke kræver en masse CO2 at producere. 

Leder du efter en, der kan lægge et sedumtag i Nordsjælland, kan du for eksempel se nærmere på ajtag.dk. De har stor erfaring på området, og du kan derfor være sikker på, at du får et godt resultat, når du bruger dem. Der findes jo ikke mange, der kan finde ud af at lægge sådan et tag, men det er de altså eksperter i. Når du kontakter dem, er du altså godt på vej til at få et CO2 neutralt tag. 

image

Hvilke bygninger kan få et sedumtag? 

Hvis du er ved at designe dit eget hus, har du selvfølgelig god mulighed for at tilpasse til de valg, du efterhånden finder ud af. Har du allerede et hus, må du lige som indordne dig under de forhold, der er. Derfor er det selvfølgelig også vigtigt, at du ser på, om et sedumtag overhovedet passer til din bolig. Det er nemlig faktisk ikke sikkert, at den gør det. 

Du kan desværre kun få et sedumtag på en bygning med lav rejsning eller et helt fladt tag. Hvis der er en for stor hældning på dit tag, kan materialerne til sedumtaget ikke ligge fast. Du vil i det tilfælde desværre være nødt til at finde på noget andet. 

Har du et fladt tag nu, vil du dog kunne glæde dig over muligheden for at få et sedumtag. Med det får du et flot tag og slipper for grimt tagpap.