Har du brug for hjælp til at komme videre i dit liv eller løse problemer i dit parforhold eller i din familie? Så kan du vælge at opsøge en psykolog. En psykolog kan gennem samtale terapi og øvelser hjælpe dig med at opnå bevidsthed om de ting der nager dig således at du vil kunne tage hånd om dem og opnå en højere livskvalitet.

Hvilken psykolog skal jeg vælge?

Når du står for at skulle vælge den psykolog som skal hjælpe dig med at løse dine problemer er det en god idé at lede efter en psykolog som har særligt speciale inden for det område hvor du oplever problemerne.

Er du for eksempel inde i en eksistentiel krise, og har du svært ved at finde ud af hvorledes du skal komme videre, vil en psykolog med et coaching fokus sandsynligvis kunne hjælpe dig. Er der knas i forholdet til din kæreste eller ægtefælle er det en parterapeut I skal opsøge.

Gennemlever du stor sorg kan du få brug for sorgterapi hos en psykolog med netop dette speciale. Døjer du med angst eller depression kan du opsøge en psykolog som har erfaring med behandling af disse lidelser. Og er der problemer med balancen og harmonien i familielivet findes der også psykologer som har stor ekspertise og mange års erfaring inden for behandling af familie relaterede problematikker.

Uanset hvilken type psykolog du vælger bør du altid sikre dig at din psykolog har autorisation. Når du vælger en autoriseret psykolog kan du være helt sikker på at vedkommende har den rette træning og uddannelse og modtager regelmæssig supervision.

Hvor kan jeg finde en aut. psykolog i Odense?

I Odense finder du autoriseret psykolog Jens Henrik Thormann, som igennem flere årtier har hjulpet børn, unge og voksne til at få det bedre med sig selv. Læs mere på psykologpraksis-odense.dk.