En af de helt store tidsrøvere om sommeren for haveejere, uanset havens størrelse er at slå græs. Først så skal det slås, så skal det evt. rives sammen og så køres på genbrug og det helst med det samme, da græs der har stået et stykke tid begynder at lugte noget så fælt. Nogle mennesker elsker at slå græs, mens andre er knap så vilde med det og hellere vil bruge tiden på noget andet.

Løsningen på dette kan være en robotplæneklipper. Den klipper jævnligt græsset og du kan bruge tiden på noget sjovere. Det eneste det kræver er at der installeres en kanttråd, så robotplæneklipperen ved hvor der skal klippes. Du kan selv installere kanttråden, men du kan også få hjælp. Læs mere her om https://kabelnedlaegning.dk/installation-af-robotplaeneklipper/.

Din græsplæne bliver flottere med en robot plæneklipper

En nyslået græsplæne er og bliver pæn hvad enten man nyder at slå den eller ej, men med en robotplæneklipper bliver den endnu pænere. Da græsplænen bliver klippet ofte, vil de små stykker græs falde ned til jorden og fungere som gødning. Samtidig trives mos og kløver ikke, når det konstant bliver slået og vil forsvinde og din græsplæne vil være uden. Hvor højt du vil have dit græs kan du selv indstille robotten til. Nogle er vilde med en græsplæne, hvor græsset er kort andre vil have det lidt længere. 

Hvad skal du selv gøre?

Selv om de fleste robot græsslåmaskiner kan klippe kanter, kan det være nødvendigt en enkelt gang selv at skulle have gang i kantklipperen på særlig udsatte steder. Det og så skal klingerne udskiftes en til 2 gange i løbet af sæsonen, er stort set hvad det kræver at have en robot plæneklipper. Resten af tiden kan du bruge på terrassen, hvor du kan sidde og se ud over din have.