Er du så heldig at have din egen båd, har du masser af muligheder for spændende og givende oplevelser. De fleste bådejere sætter stor pris på den frihed, det giver at være i besiddelse af et transportmiddel, som kan bringe dem rundt omkring i det danske sommerland, og samtidig fungere som beboelse under hele ferien.

Der venter masser af oplevelser på de vidt strakte kyster og i de glitrende fjorde og bælter, som udgør farvandet omkring Danmark – en traditionelt søfarende nation, hvilket ikke fornægter sig i danskernes trang til at se deres land fra søsiden.

Find den bedste bådplads med tilhørende bådværksted på Als

Det er selvfølgelig vigtigt, at du som bådejer har et sted at opbevare båden, da det er de færreste som har mulighed for at hale den op af vandet efter hver tur og tager den med hjem i garagen. Er du og din båd hjemmehørende i det syd eller sønderjyske, kan du eventuelt tjekke MJ Værft Augustenborg på Als.

Hos MJ Værft Augustenborg har du mulighed for at have din båd liggende ved egen bådplads i en af Danmarks smukkeste og mest vel udstyrede havne. Når du vælger en bådplads hos MJ Værft Augustenborg, får du ikke alene adgang til de nødvendige faciliteter så som bad og toilet samt vaskerum med vaskemaskine og tørretumbler. Du har også mulighed for at benytte dig af værftets værksted, hvor diverse reparationer udføres af dygtige og kompetente medarbejdere fra MJ Værft Augustenborg.

Så skal du have repareret eller skiftet bådens motor, eller måske udført mindre reparationer på skrog eller dæk, kan MJ Værft Augustenborg sagtens hjælpe dig med det højt specialiserede arbejde. Og MJ Værft Augustenborg kan samtidig forestå renovering eller fuld udskiftning af teak træ dæk på din bås.

Du kan læse mere om MJ Værft Augustenborg bådpladser og bådværksted på mj-vaerft.dk