Hvis du er så heldig at have et sommerhus eller en kolonihave, kan det nogle gange være trangt med plads. Mange gange er det dog muligt at bygge et ekstra værelse til huset eller hæve taget, så man kan lave et ekstra soveværelse oppe under loftet. Med mindre at du ved hvad du gør, er det en god ide at få en tømrer ind over, så du er sikker på at det bliver gjort korrekt. Det kunne f.eks. være en tømrer i Helsingør. Ud over at du er sikker på at arbejdet bliver udført korrekt så er det også muligt at få råd og vejledning. Den erfaring en tømrer har kombineret med en lang uddannelse, gør det muligt for ham at se muligheder og løsninger, som du måske ikke havde overvejet. 

Hvordan finder du den rigtige tømrer?

Det er en god ide at bruge den nødvendige tid på at finde den rigtige tømrer også selvom de kan have travlt og der kan være lang ventetid. Det er værd at vente på den rigtige. Kontakt flere tømrer og hvis muligt få dem ud til at kigge på dit sommerhus og komme med et forslag og et tilbud. Det giver dig en ide om prisniveauet, samtidig med at du har fået gode ideer. 

Selv om tømreren umiddelbart har gjort et godt indtryk og kommet med et godt og rimeligt tilbud, så tjek hvad andre tidligere kunder har haft af oplevelser. Du skal kigge efter ting der går igen, ikke gode og dårlige anmeldelser. Men hvis 5 kunder siger det samme, er der en stor sandsynlighed for at det passer og også vil forekomme i dit tilfælde. Det kan både være positivt som negativt. 

Husk også at billigt ikke altid er lig med det bedste tilbud. Der kan være brugt billige og dårlige materialer.