Et nyslebet gulv er noget af det smukkeste og får ethvert rum til at se langt pænere ud, end et gulv som ser trist og snavset ud. Det er umuligt at holde sine gulve permanent pæne ud. Uanset hvor forsigtig man er vil gulvene på et eller andet tidspunkt trænge til en afslibning for forsat at se pæne ud.

Ofte sliber man gulvene i forbindelse med en flytning, så man ikke skal flytte alle møbler for at kunne komme til. Det er også nemmere at gøre rent i en tom bolig og give gulvene den nødvendige efterbehandling.

Gør det selv projekt

Det er muligt selv at afslibe gulvene eller man kan få et gulvservice firma til at udføre opgaven. Hvis man vælger selv at afslibe gulvene skal man sætte god til af. Du skal regne med at bruge omkring 2 dage pr. værelse og derudover skal der også efterbehandles. Bliver gulvene ikke behandlet, vil de lynhurtige blive grimme igen, da træet ikke har nogen modstand imod skidt og snavs.

Fordelen ved en professionel gulvmand, er at han via sin erfaring ved hvornår han skal skifte sandpapir. Bruges det kraftige sandpapir for længe, vil det lave ridser i gulvet, som det vil tage lang tid at fjerne med det finere sandpapir. Omvendt skifter man til det fine for tidligt, vil du skulle bruge mange ekstra dage før du er færdig.

At finde en gulvmand

Hvis du har valgt at få dine gulve afslebet af et gulvservice firma, er det en god ide at være omhyggelig med at finde den helt rigtige. Det er nemlig din garanti for at det færdige projekt bliver som du ønsker og du står tilbage med smukke lyse og levende gulve. Kontakt mindst 3 forskellige og få et tilbud. Derefter kan du i ro og mag finde det bedste.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *