Ville du elske at kunne dupere vennerne med en flot luksusbil – eller ønsker du bare en bil med sikkerhed og køre egenskaber ud over det sædvanlige samt state of the art udstyr? Så kan du med fordel overveje flexleasing.

Hvad er flexleasing?

I 2008 blev en lov vedtaget som gør det muligt for leasing selskaber kun at betale den forholdsmæssige registrerings afgift for leasing perioden på den enkelte bil. Med denne lov i hånden har leasingselskaber samtidig mulighed for at tilbyde leasing af biler på særdeles favorable vilkår for kunden.

Når du flexleaser en bil betaler du nemlig ikke hele bilens registrerings afgift på én gang. Afgiften deles op i rater som fordeles over bilens anvendelses periode. For dig betyder det at du ikke skal af med et stort engangs beløb når du flexleaser en bil. Og så får du mulighed for at lease en bil som er en del dyrere og mere eksklusiv end hvad du ellers ville kunne lease – eller for den sags skyld købe.

Hvorfor benytte flexleasing?

Flexleasing er en oplagt mulighed for dig som gerne vil trille rundt i en lækker luksusbil, men ikke ønsker at binde dig til et dyrt billån. Med flexleasing kan du nemlig få råd til netop den bil i luksus klassen som du drømmer allermest om, uanset om der er tale om en rap sportsvogn med masser af hestekræfter, eller om du ønsker dig eksklusivitet og raffinement.

Flexleasing er nemlig en særdeles fordelagtig ordning når det handler om biler af luksus mærker så som Bentley, Audi, Mercedes, Lamborghini, Porsche, BMW, Ferrari, Maserati og andre lækre biler som ellers ville være helt uden for din økonomiske rækkevidde. Og med flexleasing er du ikke bundet på hænder og fødder, men kan frit sige aftalen op som du ønsker.

Du kan læse mere om flexleasing, og finde drømmebilen, på https://specialcars.dk/flexleasing/ 

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *