Business Intelligence er blevet mere og mere vigtig for en virksomhed med tiden. Faktisk er data noget af det mest værdifulde for en virksomhed. Det er det både for den eksisterende forretning, men også for at kunne sætte retning for virksomheden og de nye produkter, der skal udvikles.

Der er mange virksomheder, der baserer deres beslutninger ud fra de rapporter og data, som de får fra deres interne afdeling der specialiserer sig i Business Intelligence.

Det kommer som regel helt op til bestyrelsen og investorerne, da det fortæller tydeligt om den forretning man har kørende og, hvilke tendenser man bør reagerer på, for at forbedre sin forretning.

Styrk dit CV med Power BI kurser

Uanset om du er jobsøgende eller sidder i et job i dag, kan det være en fordel at mestre Business Intelligence. Det er klart et område, som har stort fokus og opmærksomhed i de fleste større virksomheder. Det giver dermed også bedre mulighed for, at kunne få det job som man går efter, eller opnå den forfremmelse der måske venter en.

Vælg det rette Power BI kursus

Uanset hvad kan det være en fordel at tage et Power BI kursus. Det vigtigste er dog at vælge et kursus, der passer til dit niveau uanset om du er helt ny i faget eller har flere års erfaring. 
Det samme gælder, hvis du vil sende din afdeling på et kursus, så er det klart en fordel at opdele dem i de områder, som de hver især kan udvikle sig i og med fokus på de opgaver, der er i virksomheden. 

Her har vi undersøgt markedet, for at finde et af de mest populære udbydere af Power BI kurser i Danmark. Her er vi stødt på 4D.dk, som har et stort udvalg af kurser på flere forskellige niveauer hele året rundt