advertorial

Skal der ekstra hænder til et nært forestående projekt i virksomheden? Så bør du overveje at finde ny medarbejder gennem et vikarbureau.

Hvorfor ansætte gennem et vikarbureau?

Der er mange gode grunde til at benytte et vikarbureau når du står og mangler midlertidig arbejdskraft. Det at ansætte en ny medarbejder er ikke nogen lille og ubetydelig tjans. Det tager tid og kræver overskud at skulle gennemføre en ansættelses procedure. Og hvis du kun har planer om at skulle ansætte for en forholdsvis kort periode, vil det sjældent være umagen værd selv at påtage dig denne opgave.

Hvis du ansætter en medarbejder på fuld tid kræver det i første omgang at du udfærdiger en stillingsannonce. Derpå skal du selv varetage arbejdet med gennemlæsning af indkomne ansøgninger, udvælgelse af de mest egnede kandidater samt indkaldelse og afholdelse af jobsamtaler. Dette tager tid og kræver en masse energi, som du i stedet kunne have brugt i din virksomhed.

vikarbureau

Spar besværet – benyt et vikarbureau

Der ud over vil du skulle afskedige medarbejderen igen nærmest umiddelbart efter ansættelsen, hvis du kun har brug for ekstra hænder i en begrænset periode. Dette betyder en masse unødigt besvær, og med stor sandsynlighed utilfredshed hos den pågældende medarbejder.

Vælger du i stedet at benytte et vikarbureau vil du ikke skulle igennem denne lange og slidsomme proces. Et professionelt vikarbureau vil hurtigt kunne fremsøge velkvalificerede kandidater fra deres emnebank, og præsentere dig for et udvalg af top motiverede medarbejdere som er indstillet på at arbejde under vikar forhold.

Du skal ikke besvære dig med ansættelse, afskedigelse, indbetaling til pension og ferie eller eksempelvis barsel og løn under sygdom. Alt dette klarer dit vikarbureau. Du indbetaler blot et fast beløb til dit vikarbureau for den aftalte periode. Og skulle du få behov for at forlænge denne, kan du og vikarbureauet sagtens finde en løsning.

Find din vikar på https://dkvikarservice.dk/.