advertorial

Nu har du mulighed for at tage dine venner eller familie med i infrarød sauna behandling. Det er både en måde at forkæle jer selv på og samtidig forebygge en hel del sygdomme. Det er vigtigt at vi husker at passe godt på vores krop. Vi lever i en verden, hvor mange af os har travlt. Der er derfor sjældent tid til at passe og pleje os selv, da vi som oftest bruger en del tid på arbejdet og familien.

Med en infrarød sauna behandling er der mulighed for at trække stikket med de mennesker som du holder af og forkæle jer selv. Det er en slags wellnessbehandling hvor der er fokus på at I kan komme ned i gear og behandle kroppen.

Hvad forebygger infrarød sauna behandling?

En infrarød sauna behandling foregår på den måde at I kommer ind i et rum som vil være opvarmet på samme måde som en sauna. I stedet for at der er almindelig lys, vil man i stedet bruge infrarød stråling. Det er hverken noget som gør ondt eller kan mærkes. Typisk kendetegnes det ved at lyset har en anden farve. Det kan f.eks. være rød eller lilla. Ved at du sidder i infrarød sauna behandling med dine venner eller familie, kan du være med til at forebygge en del sygdomme og smerter.

Det er blandt andet effektivt mod muskelspændinger som kan give ømhed eller stress. Herudover er det også en god behandling mod hoftesmerter eller, hvis du døjer med gigt eller ledsmerter. 

Infrarød sauna behandling er også med til at øge blodcirkulationen i kroppen, hvilket er godt for dit immunforsvar og generelle helbred.

Find en professionel klinik til infrarød sauna behandling

Hvis du leder efter en professionel klinik der tilbyder infrarød sauna behandling i Slagelse, kan vi varmt anbefale dig at bestille en tid hos klinikaugustesen.dk.