I Danmark er boligmarkedet i kraftig vækst. Det skyldes både den store udvikling i de store byer rundt omkring i landet, men der er generelt også stor efterspørgsel på at få boliger i netop København og Aarhus. Boligpriserne er derfor stigende i takt med den store efterspørgsel. Selvom priserne er stigende, ser vi købere på markedet der står i kø for at købe en ny lejlighed, rækkehus eller villa uden for byen. Det betyder at der generelt set er brug for flere boliger til netop disse store byer. Købehavn er særlig kendt for at være et dyrt sted at bo og leve. Det kan derfor være svært at finde en bolig, hvis du er studerende eller netop lige flyttet til byen. Der er som regel lange ventelister for at få en lejebolig i de lokale boligforeninger og det er ikke alle der har råd og mulighed for at investerer i en bolig inde midt i København.

Populær byggemastodont vil hjælpe de boligsøgende med et nyt byggeprojekt

Gefion Group A/S er et kendt navn i København. De står netop bag mange boligprojekter inde i byen, for at netop at skabe gode lejligheder og boliger for både private og erhverv. Herudover har de gjort meget i at skabe liv i områder der står tomme for erhvervsejendomme med nye hoteller. Her er der også kommet nye cafeer og indkøbsmuligheder, der netop gør det attraktivt for både beboer og turister.

Der er sjælendt noget godt der går forbi Goldman Sachs. De har i en længere periode fuldt Gefion Group, hvor du nu sammen har investeret i et nyt byggeprojekt. Her går Goldman Sachs positivt ind i samarbejdet med aktiemajoriteten om et byggeprojekt på 1,5 mia. Her er planen at skabe 534 nye boliger til de boligsøgende i København. Der er afsat 4300 kvadratmeter af til detail og med 200 parkeringsmuligheder i området.