Du står der med din bil, som du ikke agter at bruge mere, så den skal sælges.

Måske er den blevet for gammel til dig, selvom den kører fint, eller du bare har fået råd til din drømmebil, der ligger i en prisklasse lidt højere oppe.

Så derfor er der som sådan ikke noget galt med bilen, men den har da lidt brugsspor, og alligevel er den gået igennem syn for nyligt.

Derfor er det en normalt brugt bil, som man finder mange af ude i det danske landskab, og der er som regel ingen problemer med at få solgt den slags biler, hvilket det også vidner om, når man ser, hvor mange hjemmesider der findes for at sælge biler brugt.

Men måske kunne du gøre lidt mere ved den her bil, så du kunne tjene lidt ekstra på den, men hvor meget skal den indsats være?

Det er en svær balancegang med penge og indsats

Det kan jo ikke rigtig svare sig, hvis du virkelig bruger tid og penge på at istandsætte bilen, og du så ender med at sælge den for mindre, end hvad du regnede med, så det bliver en udgift for dig, selvom du godt kan lide at pille ved biler.

Måske bliver den ligefrem så pæn, at du selv vælger at beholde den!

Men det nager i dig, at du måske skulle sælge den for billigt, for du vil gerne have lidt penge for den gamle bil, og du vil også gerne give køberen en oplevelse af at få et tilfredsstillende køb, som vedkommende kan sætte pris på i mange år fremover.

Man har jo lært, at man skal støvsuge og tømme ens gamle bil, før man sælger den, men her er det så ikke nok med en bilvask og en polering – der skal måske et par reparationer til.

Men så er der også en god chance for, at du kan prutte prisen til dit ønskede leje.