I Danmark har vi en lang tradition for at drikke og nyde kvalitets øl. Dansk øl er berømt i hele verden – og det er ikke kun øl fra de store bryghuse, som vækker opsigt.

Inden for de seneste tyve år har dansk øl fået en opblomstring i form af hundredvis af mikrobryggerier, som er opstået rundt omkring i det danske land – og de tusindvis af nye øl varianter, som disse små aktører sprøjter ud på markedet hvert eneste år. Øl entusiaster i Danmark har kronede dage, og svært ved at følge med det store udbud.

Dertil kommer, at en ny tendens har set dagens lys i løbet af de sidste ti år, nemlig ølbrygning som hobby. Flere og flere danskere er begyndt at brygge øl i eget hjem ved hjælp af semi professionelt brygudstyr, som ligeledes har fundet vejen ind på markedet.

Internettets udbredelse har gjort det nemt for amatør bryggere at finde det rette udstyr og tilbehør til ølbrygning samt de nødvendige ingredienser. Og du kan også hoppe med på bølgen – for Hjemmebryggeren gør det nemt for dig at komme godt i gang med din nye hobby!

Find brygudstyr til nybegyndere og amatør brygmestre hos Hjemmebryggeren

Hjemmebryggerens mission er at hjælpe novicer ud i ølbrygningens ædle kunst med at komme godt fra start. I Hjemmebryggerens online shop kan du finde alt fra begynder sæt til avanceret brygudstyr i form af semi professionelle bryganlæg, som tillader dig selv at skabe din helt egen øl med eget særkender og karakteristika.

Du kan altid lægge ud med en Starter Box, som er et billigt begynder sæt, indtil du finder ud af om ølbrygning er en hobby for dig. Med en Starter Box og et tilhørende All Grain Kit som indeholder alle de nødvendige ingredienser er du godt hjulpet indtil du er kommet ud over begynder stadiet.

Du kan finde udstyr til ølbrygning på Hjemmebryggeren.dk