Er dit badeværelse, køkken, dit hus facade gammelt og trænger til at blive udskiftet eller renoveret, er der flere muligheder for at låne penge til at få istandsættelse.

Du kan låne penge til boligistandsættelse både i banken, online og ofte har både håndværkere og køkken og bagværelsesfirmaerne også flere finanseringsmuligheder.

Om den ene eller anden lånemuligheder er god i din situation, beror ofte på en individuel vurdering, men som udgangspunkt er det nemmere og hurtigere at låne penge online, end i en traditionel bank. Der bliver som udgangspunkt også stillet færre krav til lånemodtager og kun ved store lån, bliver man bedt om at vise dokumentation for at man har en indtægt.

Start med at få overblik over din økonomi og læg et budget

Inden du låner penge, uanset hvor er det en god ide at få et overblik over din økonomi. Hvad har du af indtægter og udgifter. Forskellen er i princippet det du kan betale af på et lån, men har de flere små lån kan du ofte med fordel låne det ekstra der gør, at du kan betale dem ud. Som udgangspunkt er det billigere at have 1 stort lån end flere mindre.

Når du har et godt overblik over hvad du har af indtægter og udgifter kan du lægge et budget. Det er vigtigt at du ikke lægger så stramt et budget, at der ikke er plads til uforudsete udgifter og til at mødes med venner bare en gang i mellem. Hvis der ikke er luft i budgettet, gør du dig selv sårbar for ikke at kunne tilbagebetale og det er meget få der trives ved i månedsvis eller årevis, at have et meget stramt budget.

Det er derudover en god ide at søge flere lån, gerne over 3 og efterfølgende finde det af lånene, der har de bedste betingelser.