Italiensk design kan bare noget, ikke sandt? Det beviser det italienske lampemærke Luceplan i den grad, da lampesortimentet består af gennemtænkte løsninger med både design og miljø for øjet. Får du fingrene i en lampe fra Luceplan er du garanteret en lampe, der prioriterer miljøbevidsthed, da lamperne er energibesparende, designet er på teknologisk forkant og valget af materiale er af højeste kvalitet. Så selvom du betaler en høj pris for det italienske design, så får du også en lampe, der er unik på rigtig mange måder.

Lamper til det moderne og stilsikre hjem
Luceplan så dagens lys tilbage i 1978 og bygger på filosofien om det eksperimenterende, innovative og kvalitet i designet. Designerne bag Luceplan er Riccardo Sarfatti, Paolo Rizzatto og Sandra Severi, der har forenet deres erfaring inden for design af lamper. Specielt Rizzatto er spilleren bag Luceplans succes med lampeserien Costanza, og måske genkender du hans design fra lampeserier som Artemide. Costanza er en af de mere klassiske designs fra Luceplan med teleskop mekaniske, der gør det nemt at tilpasse lampen til ens behov.

Unikke lamper
Luceplan lamperne må siges at være smukke. De er unikke i deres udseende og udformning, så de nærmest bliver ikoniske. Derfor kan man også kun sige, at Luceplan er et must have til det moderne og stilsikre hjem. Særligt er Luceplan Hope pendel en af de helt populære designs, der bygger på at skabe en moderne prismelysekrone. De mange linser i pendlen skaber et helt unikt lys, der reflekterer sig i rummet. Materialet leder dine tanker hen på en diamant, der i den grad reflekterer og leger med lyset.

Luceplans Mesh pendellampe kan også noget, der i sig selv fremstår som en helt kunstinstallation. Lampen ligner i sin enkelthed et net forbundet af små lyskilder, der alt sammen udformer sig i en dråbeform.

Så leder du efter en iøjefaldende lampe, så kan din næste lampe meget vel være fra Luceplan.