advertorial

Der er flere muligheder i forhold til at få skåret sine ting, men der kan være forskel på den ydelse du skal vælge i forhold til hvad du skal have skåret og i hvilken præcision eller form. Artiklen vil understøtte forskellige muligheder for bearbejdning af det som du har behov for.

vandskæring

Vandskæring

Vandstråleskæring kan skære i de fleste materialer, men bliver typisk benyttet til blødere materialer og metaller. Man kan eksempelvis få skåret i aluminium med vandskæring da det er et forholdsvist blødt metal materiale. Vandskæring er god til at skære indviklede former i høj præcision, hurtigt og billigt. Det kan også bruges til at skære i sten og glas, da den kan skære former som normalt ikke er muligt ved normale bearbejdningsmetoder. Det kan også skære i andre materialer som, beton, gummi, plast, træ og meget andet. Du kan følge linket her for at finde en der kan hjælpe med dine behov: https://www.jkp-produktion.dk/vandskaering.html

Laserskæring

Laserskæringer kan skære i stort set alle materialer, det anvendes fordi det er kan skære meget præcist og detaljeret. Det er muligt at skære lige efter dine behov, det kan skære rundinger, trekanter, lige eller det helt fjerde. En laserskære kan ikke læse tegninger, den kan kun arbejde i tal, derfor er det vigtigt om få omformet din tegning til tal, kontakt derfor en professionel til at hjælpe med dette.

Flammeskæring

Flammeskæring bruges mest til skæring af forskellige typer stål, ved en for høj temperatur, kan stålet brænde i ren ilt. Derfor skal det foretages i en temperatur der er lavere end selve stålets smeltepunkt. Der skal anvendes en skærebrænder til dette, den adskiller sig fra en svejsebrænder ved at den har tilført ekstra ilt til sig. Flammeskæringer kan klare mange tykkelser. Det er ikke en lige så hurtig skæring som laserskæring, men ved tykkere plader af stål vil dette være den mest effektive metode at tilgå.