Hvis man virkelig skal være med, hvor det sner, og musikken spiller, så at sige, så skal man udskifte de cremer, man har, med veganske cremer.

Og det er ikke bare for at være med på moden, for det er også en af dine garantier på, at du bevæger dig i retning af nogle cremer, som der er skabt på mere naturlige former, og hvor man går efter ikke at have ukurante ingredienser påduttet produktet, som der ikke er godt for huden, eller hvor man ellers bruger cremen.

Tænk bare på, hvad vi har købt af “vidundercremer” gennem tiden, der skulle hjælpe på både at gøre os yngre at se på og kunne hele kroppen, hvor det går ondt, men hvor vi ikke har vist, hvad der egentlig var i.

Gik man op i den slags, så var man lidt fanatisk, for man skulle bare lytte til, hvad der blev sagt, at der var godt at købe af cremer.

Nu om dage forventes det, at man er kritisk med cremer og lignende, for ellers er man naiv og blind overfor, hvad man benytter.

Cremerne skal være veganske – hver gang!

Det kunne være sådan noget som en creme mod børneeksem: Tænk lige over, hvordan vores forældre bare har købt cremer med skyklapper på for, hvor det kom fra, hvad det var produceret af, og hvad der var i.

Os børn kunne ikke indvende noget og måtte bare stole på vores dømmekraft; for det er én ting, når voksne køber cremer til dem selv, men når de køber på vegne af andre og eventuelt med helbredet på spil, så bør man købe det mest rene produkt, som der findes.

Så derfor er det blevet tid til at kigge på de cremer, du har liggende, og se at få dem udskiftet med et vegansk alternativ.