advertorial

Selvom det vigtigste i forhold til et billede selvfølgelig er selve billedet, er rammen omkring det også med til at gøre, at billedet bliver fuldendt. Rammen kan være med til at fremhæve billedet på den helt rigtige måde, hvilket selvfølgelig kun er et plus, når du skal have hængt et billede op, som du holder særligt meget af. 

Du kan selvfølgelig selv købe en ramme og komme dit billede i det, men vil du gøre noget ekstra for dit billede, måske særligt hvis det er et lidt utraditionelt billede, der ikke passer ind i en almindelig ramme, kan du få en professionel til at stå for indramning af det. De kan skabe det helt rette look til dit billede, så det er klar til at blive hængt op på væggen. 

Leder du efter indramning i Silkeborg, kan du for eksempel se nærmere på Galleri Artexpo. De har stor erfaring med at ramme ind efter individuelle mål, og du kan derfor være sikker på, at de kan indramme dit billede, lige meget hvilken form for type det er. Se mere her

indramning

Få vejledning til hvordan du rammer billedet bedst ind

Hvis du er i tvivl om, hvordan dit billede bliver præsenteret på den bedst mulige måde, kan du altid kontakte Galleri Artexpo og høre om deres mening. Med deres store erfaring kan de selvfølgelig fortælle dig, hvordan dit billede vil tage sig bedst ud. Har du brug for at få dit billede hurtigt indrammet derefter, tilbyder de en ekspresindramning, hvor det bliver klaret inden for en time. I det tilfælde skal du dog have aftalt det med dem på forhånd.

Når du får indrammet et billede hor Galleri Artexpo, bruger de materialer i en meget høj kvalitet. Det er for eksempel rammelister fra Italien og syrefri passepartout i neutralt papir, der ikke skader billedet.